NOVO ŠOLSKO LETO – NOVE VREDNOTE

V šolskem letu 2017/2018 nadaljujemo s projektom ŽIVIMO VREDNOTE. Osredotočili se bomo na nove štiri vrednote – PRIJATELJSTVO, SOLIDARNOST, SPOŠTOVANJE in NARAVA.
Prepričani smo, da bomo skupaj z 8 krogi odličnosti in poudarjanjem vrednot skrbeli za naš lepši vsakdan. Podpirajte nas pri tem tudi vi.

SOLIDARNOST in PRIJATELJSTVO

V prvem delu šolskega leta bodo več pozornosti vrednotam namenili učenci 1., 2., 5., 8. in 9. razreda.
Na področju SOLIDARNOSTI bodo s skupnimi aktivnostmi sodelovali drugošolci in petošolci. Prvošolci, osmošolci in devetošolci pa se bodo združili v PRIJATELJSTVU.

Za začetek pa se že vsak petek v času glavnega odmora prepuščamo zvokom skladb, ki nas vabijo k omenjenim vrednotam. Trenutke nam s svojimi skladbami polepšajo naslednji izvajalci: Beatles – With a little help of my friends, USA for Africa – We are the world, Birdy – People help the people, Wiz Khalifa feat Charlie Puth – See you again, Čuki – Zgodba o prijateljstvu, Andrej Šifrer – Za prijatelje, Queen – Friends will be friends, War – Why can’t we be friends, Ross Lynch & Laura Marano – You can come to me, Justin Bieber & Bloodpop – Friends, Bruno Mars – Count on me, Pop Design – Zbogom, moja lepa dolenjska vas, Ko si na tleh, Dolinarji – Za vedno prijatelja, Ditka – Ne bodi kot drugi, Hazard – Vsak je sam in Naša četica koraka.

PRIJATELJSTVO

SOLIDARNOST

SPOŠTOVANJE

NARAVA