04 50 50 824 osziri@osziri.si

Kot je določeno z razpisom in rokovnikom, imajo kandidati možnost, da do 23. aprila 2024 svojo prijavo iz kakršnihkoli razlogov  prenesejo v drug izobraževalni program oz. na drugo srednjo šolo. Tudi letos bo prenos prijavnic za vpis v srednjo šolo potekal ELEKTRONSKO.

Kandidati, ki se bodo odločili za prenos prijave, to storijo tako, da na izbrano srednjo šolo, kjer so oddali prvotno prijavnico, na elektronski naslov svetovalnega delavca (oz. na poseben elektronski naslov, ki ga je šola ustvarila v ta namen), posredujejo skenirano / fotografirano izjavo o prenosu prijavnice, podpisano s strani kandidata in starša, v kateri pisno zaprosijo, da v njihovem imenu svetovalni delavec odjavi kandidata na programu, za katerega je oddal prvotno prijavnico, in jo posreduje na drugo šolo, kamor bi želel kandidat prenesti prijavo.

Povezave:
obrazec / izjava o prenosu prijavnice
seznam elektronskih naslovov svetovalnih delavcev posameznih srednjih šol

Če se bodo kandidati odločili za prenos prijavnice, opozarjamo, da lahko prenos prijavnice izvedejo najkasneje do 23. 4. 2024, elektronsko pošto, v kateri bodo priložili izpolnjen obrazec / izjavo za prenos prijavnice, pa naj pošljejo na elektronski naslov svetovalnega delavca srednje šole najkasneje do 14. ure.

 

(Skupno 41 obiskov, današnjih obiskov 1)